[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Tekst”]

Bestyrelsesudvikling

Det professionelle bestyrelsesarbejde gør en stor forskel for din virksomhed, uanset virksomhedens størrelse. Det er dog en betingelse at der arbejdes struktureret og med gensidig respekt om bestyrelsens beslutninger.

Vi har set flere bestyrelser, der enten ikke arbejder med det vigtige og fremadrettede emner eller hvor ejeren ikke respekterer de fælles beslutninger, taget på bestyrelsesmøderne. Dermed gør bestyrelsen reelt ingen forskel og samarbejdet mellem ejer og bestyrelse bør taget op til overvejelse.

 

Konsulenten kan bl.a. benyttes til at genoplive det gode arbejde som bestyrelsen skal levere og i en periode bidrage til at der arbejdes med det væsentlige og på rette niveau.

Nordic Leadership konsulenterne udfører jævnligt dette arbejde i flere bestyrelser, typisk i en begrænset periode indtil bestyrelsen igen er tilbage i den gode gænge!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]