360-grader-293x300Væksthusforløb

Dette afsnit er specielt tilegnet virksomheder, der er tilknyttet projekter inden for væksthusene.

 

Nordic Leadership Konsulenterne har stor erfaring med afvikling af virksomhedsforløb tilknyttet projekter hos væksthusene. Vi har hjulpet mange kunder gennem processen fra projektadministration, rapportskrivning og til alt det praktiske, således at alle formalia er overholdt til punkt og prikke. Vi sætter pris på at alle de involverede får et godt forløb og at vi ikke spilder hinandens tid, samt opnår et optimalt resultat.

Vi sikrer at der sker en grundig overlevering til væksthuskonsulenterne, at alle dokumenter er på plads, at alt krævet registrering foretages, at virksomheden oplever en smidig proces hele vejen og ikke mindst at væksthuset bliver orienteret om fremskridt under vejs i projektet. Fuld dokumentation til alle involverede parter, samt godt overblik over økonomien.

Under menupunktet YDELSER kan du se vores forskellige fokuserede arbejdsområder, som vi typisk sætter sammen til et egentlig forløb, som sikrer vores kunder den bedst mulige udvikling. Du kan se eksempler på vækstanalyse og vækstboost under menupunktet FORLØB.

Vi har speciale i produktions- og servicevirksomheder og  råder over ingeniører, økonomer og erfarne salgsfolk, alle med mange års erfaring med netop denne type virksomheder. Ikke mindst til de virksomheder der ønsker at bliver internationale og eksportere deres produkter og ydelser.

Vi hjælper vores kunder med alle de vækstudfordringer der er, uanset om det er teknisk,strategisk,  økonomisk, ledelse eller salg – vi har specialister til alle faser.

 

Vi glæder og til også at hjælpe dig og din virksomhed!