Interimmanager – Projektleder – Ekspert – Coach

Udvikling er ofte krævende da de skal håndteres ved siden af hverdagens udfordringer og opgaver. Ofte starter udviklingsprojekter starter rigtig godt ud, men efterhånden bliver ressourcerne brugt på at hverdagens problemer. Man bliver fanget af driften og kommer ikke i mål med den til tider livsnødvendige udvikling. Initiativerne dør en stille død og de ressourcer man har brugt i form af penge og ressoucer er spildt.

 

 

 

 

 

 

 

Nordic Leadership konsulenterne tilbyder en interim-løsning som kunne være projektleder, interim manager eller hvad der passer jer! Vores stab af konsulenter kommer alle fra det private virksomheder og fra forskellige sektorer. Vi stiller vores viden og erfaring tilrådighed både operationelt hvor vi praktisk udfører opgaverne. Taktisk hvor vi implementerer de tiltag der er vedtaget og strategisk, hvor vi sammen med ledelsen/bestyrelsen vedtager de strategiske initiativer! Et typisk forløb er over 3-4 måneder, hvor konsulenten møder ind i virksomheden 2-3 dage om ugen. 

Nordic Leadership konsulenterne løser ofte sådanne opgaver og sikrer fremdriften i projekterne så man kommer i mål til tiden og til rette kvalitet.

Vi bidrager med ledelse af projekter inden for driftoptimering, økonomi, salg og markedsføring – også på eksportmarkederne

Så hjælpen er lige ved hånden og vi er klar til at hjælpe.