Lars K. Larsen - Indehaver

Lars K. Larsen - Indehaver

Strategi og Produktivitet, Godkendt konsulent til Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion

Jeg er uddannet ingeniør, HD i organisation og ledelse og er certificeret til JTI personlighedstest & AdaptGRP. Jeg har arbejdet på alle ledelsesniveauer og har i en lang årrække arbejdet med rådgivning af bestyrelser, direktioner og mellemledere i en række virksomheder. Min passion er at opnå succes for virksomheder, så organisationen får udfyldt potentialet og opnår succes. Jeg har indsigt i de nyeste ledelsesred-skaber og værktøjer til forretningsudvikling. Endvidere har jeg “hands on” erfaring fra bestyrelsesarbejde, strategiimplementering og eksekveringsforløb, også operationelt.

Jeg er specialiseret i at hjælpe små og mellem-store virksomheder i deres strategiske udvikling og forbedring inden for produktivitet og ledelse.

 

Tlf.: +45 22 28 46 68

Mail: lkl@nordicleadership.dk

Helle Lykke Fuglevig - Partner

Helle Lykke Fuglevig - Partner

Internationaliseringsekspert.

Jeg har betydelig erfaring indenfor eksportrådgivning erhvervet hos  udenrigstjenestens handelsafdeling, Generalkonsultatet i Toronto, Canada, herunder business matchmaking og søgning af nye kunder i mange regioner.

Jeg har spidskompetencer inden for salg og markedsføring. Lige fra den strategiske planlægning, til de operationelle færdigheder.

De markeder jeg har specialiseret mig i er de latinamerikanske markeder, Canada, Norden, Central- og Østeuropa, specielt i Estland, Letland, Litauen, Ungarn, Rumænien og Bulgarien.

Har du behov for at styrke din eksport, så hjælper jeg dig hele vejen fra idéen til din eksport rent faktisk er sat igang og gerne videre.

 

Tlf.: +45 23251723

Mail: helle@nordicleadership.dk

Lars Thorup - Associeret Partner

Lars Thorup - Associeret Partner

Strategi og driftoptimering, Godkendt konsulent til Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion

Jeg rådgiver virksomheder, der har behov for turn around. Jeg arbejder typisk intensivt med virksomhedens strategiske ledelse, men også med den operationelle “hands on” ledelse. Igennem et længere forløb optimerer jeg, i tæt samarbejde med top- og mellemlederne, virksomhedes supply chain, ledelsesmetoder og drift. Jeg har stor erfaring i at bidrage til SMV virksomheders strategiske indsat og har stået for flere automatiseringsprojekter. Jeg har gennem en årrække været medlem af bestyrelser, både som formand og som menigt medlem. Jeg er uddannet plastingeniør og HD (O).

Jeg har mere end 25 års erfaring med virksomhedsledelse og har hjulpet mere end 100 smv. virksomheder, og kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med vækst.

 

 

Tlf.: +45 20256610

Mail: larsthorup@nordicleadership.dk

Lau Jalking - Partner

Lau Jalking - Partner

Civiøkonom og SoMe kommunikation.

Jeg er uddannet Civil Økonom, og læser lige nu Cand. Merc. i Strategi og Organisation på Syddansk universitet. Jeg har erfaring med marketing og branding, samt SoMe. Min viden kommer bl.a. fra mit studie, hvor min speciale, primært havde fokus på strategisk kommunikation. Ydermere har jeg praktisk erfaring fra en række forskellige studiejobs, hvor jeg blandet andet har arbejdet med marketing på et højere plan i en Norsk international virksomhed. Jeg tilbyder den nyeste viden inden for digital på marketing og branding. Bl.a. hvor kommunikation mellem virksomhed og forbruger, skaber  ”Word of Mouth” effekt.                                                                                     

Tag kontakt til mig hvis du ønsker at din virksomhed skal have et moderne og effektivt talerør ud til dine nuværende og fremtidige kunder


 

Tlf.: +45 28446534

Mail: lj@nordicleadership.dk

Rikke Fabricius Mortensen - Partner

Rikke Fabricius Mortensen - Partner

Marketingekspert, grafiker og webdesigner.

Med mere end 10 års erfaring fra et virke som marketingansvarlig i større virksomheder i Danmark, har jeg på nært hold oplevet erhvervslivets hastigt stigende behov for digital tilstedeværelse. Jeg har erfaret hvordan øget anvendelse af IT styrker virksomhedernes produktivitet og konkurrenceevne.

Når man tænker digitalisering af en virksomhed er det vigtigt, at man tænker hele vejen rundt og får lavet tingene korrekt fra starten. Udover visuel branding og hjemmeside skal der tænkes i markedsføring og sammenkobling med sociale medier. Hvilke medier der er relevante afhænger af virksomhedens målgruppe og øvige markedsføringsstrategi.

Gennem de senere år har jeg arbejdet som selvstændig marketingkonsulent, grafiker og webdesigner. Igennem mit samarbejde med mere end 100 virksomheder har jeg oparbejdet en unik forståelse for at ramme det udtryk og den funktionalitet der skal til, for at bære en given virksomheds værdier og målsætninger ind i den digitale verden.

 

Tlf.: +45 51905527

Mail: rfm@nordicleadership.dk

Jesper Adler - Partner

Jesper Adler - Partner

Finansiering og økonomiekspert. 

Jeg er uddannet Cand. Merc. Mot. og  underviser på Syddansk universitet.

Jeg har mange års erfaring med finansiering og har en baggrund fra bankverdenen, hvor jeg har hjulpet mange små og mellemstore virksomheder. Jeg driver selvstændig virksomhed inden for finansiel rådgivning  og har konsulteret mange typer af virksomheder, som jeg har hjulpet med finansiering, økonomiske analyser, udarbejdelse af budgetter etc. Jeg er ekspert i at hjælpe SMV virksomheder med den helt rigtige finansiering og bistår med rådgivning om hele virksomhedens økonomi, så virksomheden har styr på budgetterne.

Kontakt mig hvis du vil have den helt rigtige partner til snakken med banken, søger andre finansieringsmuligheder, eller bare vil have helt styr på dine budgetter og regnskaber.

 

Tlf.: +45 41 19 33 10

Mail: jesper@nordicleadership.dk

Christian Norborg

Executive Master of Administration

 

Jeg er en entusiastisk og dedikeret professionel med omfattende Salg og marketingserfaring. Jeg har bevist at kunne drive vækst gennem identifikation og udvikling af eksisterende samt nye forretningsmuligheder og udnyttelse af det professionelle netværk. En empatisk leder, der er dygtig til at styre, motivere og udvikle succesfulde og produktive teams for at sikre fuld levering af virksomhedens mål. Jeg udnytter professionel, værdiskabende kommunikation og interpersonelle færdigheder til at opbygge gensidigt fordelagtige interne og eksterne relationer, ved at påtage en selvsikker tilgang til potentielle kunder. Jeg er hurtig til at tage føring på nye ideer og koncepter og udvikle innovative og kreative løsninger på problemer. Jeg besidder et højt niveau af kommerciel forståelse og trives i resultatorienterede arbejdsmiljøer