Lars K. Larsen - Indehaver

Lars K. Larsen - Indehaver

Strategi og Produktivitet, Godkendt konsulent til Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion

Jeg er uddannet ingeniør, HD i organisation og ledelse og er certificeret til JTI personlighedstest & AdaptGRP. Jeg har arbejdet på alle ledelsesniveauer og har i en lang årrække arbejdet med rådgivning af bestyrelser, direktioner og mellemledere i en række virksomheder. Min passion er at opnå succes for virksomheder, så organisationen får udfyldt potentialet og opnår succes. Jeg har indsigt i de nyeste ledelsesred-skaber og værktøjer til forretningsudvikling. Endvidere har jeg “hands on” erfaring fra bestyrelsesarbejde, strategiimplementering og eksekveringsforløb, også operationelt.

Jeg er specialiseret i at hjælpe små og mellem-store virksomheder i deres strategiske udvikling og forbedring inden for produktivitet og ledelse.

 

Tlf.: +45 22 28 46 68

Mail: lkl@nordicleadership.dk

Malene Palmgren

Malene Palmgren

Marketing strateg

Jeg rådgiver og løser mine kunders marketingbehov gennem branding og strategier især med vægt på de digitale salgsfremmende løsninger. Jeg er certificeret kundetypespecialist, Udd. Business Executive Coach og bruger denne viden i mit arbejde til at rådgive og flytte ledelser og virksomheder. Siden jeg startede, har jeg rådgivet flere hundrede, nystartede såvel som veletablerede, virksomheder.

 

 

Tlf.: +45 3014 3001

Mail: mp@nordicleadership.dk

Lars Thorup - Associeret Partner

Lars Thorup - Associeret Partner

Strategi og driftoptimering, Godkendt konsulent til Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion

Jeg rådgiver virksomheder, der har behov for turn around. Jeg arbejder typisk intensivt med virksomhedens strategiske ledelse, men også med den operationelle “hands on” ledelse. Igennem et længere forløb optimerer jeg, i tæt samarbejde med top- og mellemlederne, virksomhedes supply chain, ledelsesmetoder og drift. Jeg har stor erfaring i at bidrage til SMV virksomheders strategiske indsat og har stået for flere automatiseringsprojekter. Jeg har gennem en årrække været medlem af bestyrelser, både som formand og som menigt medlem. Jeg er uddannet plastingeniør og HD (O).

Jeg har mere end 25 års erfaring med virksomhedsledelse og har hjulpet mere end 100 smv. virksomheder, og kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med vækst.

 

 

Tlf.: +45 20256610

Mail: larsthorup@nordicleadership.dk