Lars K. Larsen

Indehaver

Jeg er uddannet ingeniør, HD i organisation og ledelse og er certificeret til JTI personlighedstest & AdaptGRP. Jeg har arbejdet på alle ledelsesniveauer og har i en lang årrække arbejdet med rådgivning af bestyrelser, direktioner og mellemledere i en række virksomheder. Min passion er at opnå succes for virksomheder, så organisationen får udfyldt potentialet og opnår succes. Jeg har indsigt i de nyeste ledelsesred-skaber og værktøjer til forretningsudvikling. Endvidere har jeg “hands on” erfaring fra bestyrelsesarbejde, strategiimplementering og eksekveringsforløb, også operationelt.

Jeg er specialiseret i at hjælpe små og mellem-store virksomheder i deres strategiske udvikling og forbedring inden for produktivitet og ledelse.

Tlf.: +45 22 28 46 68

Mail: lkl@nordicleadership.dk

Malene Palmgren

Jeg rådgiver og løser mine kunders marketingbehov gennem branding og strategier især med vægt på de digitale salgsfremmende løsninger. Jeg er certificeret kundetypespecialist, Udd. Business Executive Coach og bruger denne viden i mit arbejde til at rådgive og flytte ledelser og virksomheder. Siden jeg startede, har jeg rådgivet flere hundrede, nystartede såvel som veletablerede, virksomheder.

Tlf.: +45 3014 3001

Mail: mp@nordicleadership.dk