Zealand Global

Væksthus Sjælland tilbyder et meget interessant forløb hvor du som virksomhedsejer, adm. direktør eller på anden måde ledende medarbejder, kan få indsigt i hvordan I kommer i gang med eksport eller optimerer jeres allerede eksisterende eksport.

 

Nordic Leadership tilbyder alle deltagere et forløb som kan skræddersys efter du og din virksomhed har behov for. Vi deltager gerne som støtte fra projektstart til projektet er gennemført i jeres virksomhed. Nogen gange er det godt at konsulenten deltager på kursusdagene, så man får en fælles oplevelse af teorien og den læring der sker på kursusdagene. Vi er gerne med dig hele vejen og fungere som en interim-coach, der også sikrer at tiltag bliver gennemført. 

Vi kender disse projekter og sikrer at alt dokumentation følges til punkt og prikke. Ligeledes sikrer vi at du og virksomheden har en plan for det videre forløb efter projektet er udløbet. 

 

Vi kan hjælpe med alle faser, fra afklaring og analyse til markedsføring af jeres produkter på de globale markeder. Vi håndterer også de tiltag der skal til i jeres drift eller hos jeres samarbejdspartnere – alt hvad I behøver for at blive en succes, såvel i Danmark som på eksportmarkederne. Nordic Leadership’s konsulenter er hver i sær eksperter på deres område og tilsammen gør vi jeres virksomhed til en succes. Ganske simpelt “one stop shopping”! 

 

Se mere om vores konsulenter her