Forretningsudvikling

Få sparring til at styrke og udvikle din virksomhed til fremtiden.

Forretningsudvikling

Har du en egentlig forretningsplan eller har din virksomhed blot udviklet sig over tid?

Vi oplever at en del SMV virksomheder har udviklet sig over tid og er et helt andet sted i dag, end da virksomheden startede.

Via en intern og ekstern analyse, kan vi sammen finde ud af hvad I gør godt og hvad der er lykkedes mindre godt. Der er helt sikkert en del ting I gør godt som virksomhed og det er et godt afsæt i at forfine og gøre det endnu bedre. Vi udforsker mulighederne i at udvikle en eller flere skalerbare forretningsmodeller. Vi benytter en metode hvor vi ser på 9 forskellige typer af forretningsinnovation, og sikrer derved at I får det fulde billede af mulighederne for virksomhedens fremtidige udvikling.

Alt for mange tager udgangspunkt i produktet og er i mindre grad opmærksom på de øvrige muligheder som udvikler konkurrenceevne og forretningsmodeller.

En ting er dog at definere løsninger – noget andet er at få dem implementeret i praksis. Vi hjælper med at sikre at jeres aktiviteter bliver fulgt helt til dørs ved at styre og koordinere eksekveringen af disse i jeres organisation og i jeres marked.

Vi gennemgår kort de  9 innovationsområder nedenfor.