Ledelsesforløb – styrk jeres interne kompetencer

Intet har mere indflydelse på succes og fiasko, end netop den rette ledelse af virksomheden. Netop derfor er ledelse så afgørende for alle virksomheder, store som små.

Nordic Leadership konsulenterne er eksperter i god ledelse og har arbejdet med alle aspekter af ledelse, fra personaleledelse til strategisk ledelse og kender langt de udfordringer, der ligger i ledelsesgerningen. Der ligger mere end 20 års ledelseserfaring og ledelsesteorier bag de kompetencer, Nordic Leadership konsulenterne  tilbyder sine kunder.

Nordic Leadership har ikke en standard ramme, som vi presser din virksomhed ned i.  Konsulenterne gennemfører en analyse at jeres ledelsesudfordringer og -muligheder, og lægger sammen med jer. Vi har erfaring for at med kombinationer af virksomhedens størrelse, kultur, personer og branche er det afgørende at vi gennemfører et unikt ledelsesforløb, der rammer rigtigt i forhold til at få et optimalt forløb

Vi inddrager metoder og modeller, der giver jer overblikket over hvordan I operationel og strategisk udvikler jeres udvikling af virksomhed og organisation. Fra personprofiler over kompetencematrix og visual management til uddelegering af ledelsesopgaver. Vi introducerer jer for de klassiske og de nyeste ledelsesredskaber, så I selv kan drive udviklingen efter et forløb med Nordic Leadership.

Ledelse af den digitale omstilling.

Vores erfaring efter talrige forløb med digitalisering af SMV virksomheder, er at sker der ikke en tilpasning af adfærden, som udnytter de muligheder digitaliseringen giver, bliver det vanskeligt at udnytte de fordele og reel opnå styrkelse af knokurreevnen. Hér har vi metoderne til at I også lykkes med at få en digital adfærd og samtidig bevare motivationen! Vi kombinerer vores dybe viden om digitalisering med vores mangeårlige erfaring med ledelse og organisationsudvikling.  Vi ser at denne del af digitaliseringen ofte er overset og drukner i ledelsens fokus på hastigt at komme videre i udvikling, så adfærd og opbyggelsen af kulturen for at datadisciplinen forglemmes. Uden datadisciplin er det umuligt at stole på de data som systemerne på så sublim måde kan vise.