Business to Business salg

At finde de rigtige brancher og de attraktive kunder i disse brancher er vanskeligt. At gennemføre salget til de få interessante kunder er ofte endnu vanskeligere.

Vi hjælper jer med at få et klart overblik over hvor I skal lægge kræfterne i jeres salg og sikre, at der bliver balance mellem jeres salg og produktion/service, så kunderne får en god oplevelse igen og igen.

De som venter ved telefonen eller deres mail, venter ofte forgæves og tager ikke selv styring af virksomhedens udvikling.

En virksomheds succes er i høj grad afhængig af det proaktive salg og en stærk drift, der kan holde hvad der er lovet.

Vi er med jer hele vejen.

Salg

Hos Nordic Leadership ved vi, at uden salg, kommer der ingen omsætning.

Derfor arbejder vi intensivt med din virksomheder, som ønsker at øge både omsætning og indtjening samt mulighed for at tage en mere differentieret og strategisk position i forhold til jeres konkurrenter. Vores metodik er baseret på mange års erfaring med at hjælpe virksomheder hurtigere og sikrere til næste niveau.

Vi arbejder målrettet med, hvordan din virksomhed kan skabe en bedre position i markedet, emballerede trin, som dækker alt fra salgsstrategi, forretningsudvikling, commercial excellence, marketingaktiviteter og andre kritiske udviklingsaktiviteter samt implementering, som fokuserer på, at accelerere salg, øget indtjeningen og en markant bedre marketing udvikling. Vi ved også, at et centralt område er omfattende adfærdsændringer internt gennem de nye indsigter, som skabes gennem vores metode, som ledelsen og medarbejderne vil få undervejs.

Nordic Leadership’ konsulenter har de nødvendige kompetencer og hands-on erfaringer med at hjælpe din virksomhed med hvordan, den skal agere for at understøtte strategien. Vi tager også del i den operationelle praktiske implmentering, og sørger for at igangsætte salgsudviklingen og træne organisationen til selv at kunne varetage dette på sigt.

Vi har erfaring for, at når først processen påbegyndt og vi har hjulpet salgsprocessen i gang, er det egentligt ikke så svært at få succes med salget.

Vi involverer ofte hele organisationen i salget, da alle i organisationen interagerer med kunderne på den ene eller den anden måde.