Puljemidler – deltag i et af erhvervsfremmeprogrammerne

– og få store tilskud til udvikling af din virksomhed.

Aktuelle puljer

Mange af puljerne åbner for tilmeldinger en til to gange om året og ansøges efter først til mølle. Tilskuddene starter ved ca. 25.000,- og dækker lønudgifterne til eksterne konsulenter.

Alle puljer har krav til ansøgerens virksomhed og til hvad puljemidlerne må bruges til. Kontakt os for rådgivning og kom på vores kontaktliste til når puljerne åbner.

Digitale veje til vækst

Programmet omhandler digital transformation i SMV virksomheder

SMV digital

Programmet har fokus på udvikling af SMV virksomheder, særligt produktion og service

Eksekveringsforløbet

Programmet omhandler hvordan virksomheder kommer fra strategi til eksekvering

Internationalisering

Programmet hjælper virksomheder med opstart til eller forøgelse af afsætning internationalt.

Nordic Leadership konsulenterne hjælper jer med af finde mulighederne, søge projekterne og gennemføre forløb sammen med jer.

Vi håndterer også gerne alt papirarbejdet og fører jer sikkert igennem labyrinten. Projekterne har typisk tilskud på mellem 50-100% af konsulentudgifterne.

Nordic Leadership hjælper jer på tværs af jeres afdelinger og processer, så I får et 360 graders forløb og får en plan for hvordan I kan udvikle jeres virksomhed, øge omsætningen og ikke mindst bundlinjen.

For at opnå succes skal der skabes balance mellem jeres salg, drift og økonomi. Dette sker bl.a. gennem de rigtige forretningsmodeller, god kommunikation med jeres kunder og ikke mindst en kompetent og velfungerende organisation. Er digitalisering ikke allerede en del af jeres hverdag og kultur, er det en indsats I bør prioritere nu og i de kommende år.

Se mulighederne på de link ovenfor og få en nærmere beskrivelse af vores ydelser.