Puljemidler – deltag i et af erhvervsfremmeprogrammerne

– og få store tilskud til udvikling af din virksomhed.

Aktuelle puljer

Alle puljer har krav til ansøgerens virksomhed og til hvad puljemidlerne må bruges til.

Vi oplever mange virksomheder selv forfatter deres ansøgning præcist og efter de anvisninger, der oplyses og oplever at ansøgningen får afslag.

Nordic Leadership har nu i 6 år skrevet ansøgninger til puljemidler sammen med vores kunder og har kun oplevet afslag i ganske få tilfælde.

Når du vil søge en pulje, så kontakt os og få hjælp til at ramme rigtigt og få del i de milioner, der venter på at give din virksomhed bedre vækstbetingelser. Kontakt os for rådgivning og kom på vores kontaktliste, så kontakter vi jer når aktuelle og nye puljer åbner.

Grøn cirkulær omstilling

Programmet omhandler grøn omstilling i små og mellemstore virksomheder i hele Danmark.

SMV digital

Programmet har fokus på udvikling af SMV virksomheder, særligt produktion og service

Eksekveringsforløbet

Programmet omhandler hvordan virksomheder kommer fra strategi til eksekvering

Internationalisering

Programmet hjælper virksomheder med opstart til eller forøgelse af afsætning internationalt.

Nordic Leadership konsulenterne hjælper jer med af finde mulighederne, søge projekterne og gennemføre forløb sammen med jer.

Vi håndterer også gerne alt papirarbejdet og fører jer sikkert igennem labyrinten. Projekterne har typisk tilskud på mellem 50-100% af konsulentudgifterne.

Nordic Leadership hjælper jer på tværs af jeres afdelinger og processer, så I får et 360 graders forløb og får en plan for hvordan I kan udvikle jeres virksomhed, øge omsætningen og ikke mindst bundlinjen.

For at opnå succes skal der skabes balance mellem jeres salg, drift og økonomi. Dette sker bl.a. gennem de rigtige forretningsmodeller, god kommunikation med jeres kunder og ikke mindst en kompetent og velfungerende organisation. Er digitalisering ikke allerede en del af jeres hverdag og kultur, er det en indsats I bør prioritere nu og i de kommende år.

Se mulighederne på de link ovenfor og få en nærmere beskrivelse af vores ydelser.