Grøn cirkulær omstilling

Grøn cirkulær omstilling – et landsdækkende projekt for SMV virksomheder.

Grøn Cirkulær Omstilling er et nationalt projekt som bredt og på tværs af industrier udvikler og implementerer grønne og cirkulære forretningsmodeller i danske små og mellemstore virksomheder. Projektet skal hjælpe over 450 virksomheder med at udvikle deres forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning. Det kan enten foregå gennem individuel rådgivning, kollektive forløb eller korte intensive forløb.

Projektet varer fra 2019 til 2022 og har løbende ansøgningsfrister. Projektet er finansieret af EU og består af 17 partnere, heriblandt landets erhvervshuse.

Projektet tilbyder dig, en rådgiver med specifik digital ekspertise og branchekendskab, der sammen med dig, skal udvikle en vækststrategi med tilhørende handlingsplan, som sikerer en optimal Grøn omstilling for jer og gerne for jeres kunder.

Fro deltagelse skal der ansøges online og det er ét af de projekter, hvor man skal være særdeles afklaret med sine ønsker og hvor virksomheden skal kvalificere sig. Vi anbefaler at virksomheden får hjælp til skrive ansøgningen, og vi har nu fået en del erfaring med at hjælpe vores kunder med at ansøge.