Økonomioptimering

 

Et væsentligt element i en virksomhed er økonomi. Forskellen på god og dårlig økonomi er ofte, om der tjenes nok på sine varer, og om man ved, hvilke produkter eller produktområder, som bidrager positivt til økonomien.

Mange virksomheder har en god omsætning, men opnår ikke det resultat, som den burde. Hvorfor sker det, og hvad er baggrunden? Ofte ligger årsagen gemt i, at virksomheden ikke har fuld indsigt i, hvilke produkter som skaber store dækningsbidrag, og hvilke som ikke gør. Hvis man ikke har styr på sine cash-cows, så kan man, uden at ønske det, gå i den tro, at produkt x skaber dækningsbidrag, men i virkeligheden er det produkt y. I samspil med dette skal virksomheden havde styr på sine administrationsomkostninger. Det ses tit at administrationsomkostningerne vokser uden nogen større grund. Et grundigt eftersyn vil helt sikkert gavne hele økonomien.

Nordic Leadership giver virksomheden en grundig indføring i forståelsen af regnskabet. Hvad er det, der står mellem linjerne, og hvilken betydning har det for virksomheden? Nordic Leadership analyser virksomhedens regnskab og finder de nøgleindikatorer, som er årsagen til både succes og fiasko. Dermed skabes grundlaget til forbedringen af resultatet, og et bedre økonomisk fundament for fremtiden.

Nordic Leadership kombinerer økonomistyringen med driftoptimering og optimering af samspillet med virksomhedens kunder, så alle disciplinerne spiller sammen som en helhed.