Økonomioptimering

Få udarbejdet en økonomisk analyse og opnå en sund balance mellem økonomi og strategi.

Et helt afgørende element i en virksomhed er økonomi. Forskellen på god og dårlig økonomi er ofte,  at virksomheden ikke har helt overblik over hvilke produkter eller ydelser, som bidrager positivt til økonomien. Vi ser ofte også at der er uklare forretningsmodeller, der ikke er afstemt med omverdenen og udviklingen hos kunderne og deres behov.

En sund økonomi er et produkt af de virksomhedens processer, virksomhedens salg og de forretningsmodeller, som generer værdi for kunderne.

Vores konsulenter har erfaring med at hjælpe virksomheder gennem hele værdikæde og forretningsmodel, hvor vi sammen finder den helt rigtige opskrift på hvordan virksomheden får tilfredse kunder, interne strømlinede processer, gode forretningsmodeller og en sund bundlinje.

Vi benytter anerkendte metoder til at foretage analyser og foreslå løsninger. Således kan virksomhedens revisor og bank, få den rette indsigt i og forståelse for de løsninger der anbefales. Vi sidder ind i mellem også med når finansiering eller andre forhandlinger med bank og øvrige kreditorer skal gennemføres.

Nordic Leadership kombinerer økonomistyringen med driftoptimering og optimering af samspillet med virksomhedens kunder, så alle disciplinerne spiller sammen som en helhed.

Når vi har gennemført forløbet sikrer vi os at ledelsen har korrekt forståelse for de økonomiske forhold og kan varetage fremtiden på egen hånd.