Om Nordic Leadership Konsulenterne

Ordene “Nordic Leadership” referer til den nordiske erkendende ledelsesstil, hvor ledelsens tilgang til ledelsesopgaven er kendetegnet ved at være anerkendende, involverende og forpligtende. Lederen giver organisationen klare rammer og lederen er delegerende og giver den enkelte medarbejder stor medbestemmelse på eget arbejde og på egen arbejdsdag. Frihed under ansvar!

Nordic leadership’s mission er at inspirere virksomhedsledere til at værdsætte god ledelse, der sikrer at medarbejderne kan yde deres bedste hver dag. Nordic Leadership Konsulenterne tror på at effektivitet giver motivation og dermed er ledelsens vigtigste opgaver, at bidrage med leadership og fremme medarbejdernes arbejdsglæde. Ledelsen har naturligvis også ansvaret for, at virksomheden trives økonomisk og her er balancen mellem leadership og management afgørende.

Se mere her omkring hvor mange og fleksible løsninger vi stiller til rådighed. Se endvidere meget gerne den korte beskrivelse af vores konsulenter, der står parat til at hjælpe.

Vi kan i Nordic Leadership trække på en lang række eksperter, så vi har mulighed for at hjælpe jer fra det strategiske niveau og helt ned til de operationelle processer. Det gør os i stand til at agere som et større konsulenthus med en procesbaseret tilgang, der effektivt sikrer at I får gennemført projekter og opfyldelse af jeres behov.

Med Venlig hilsen

Nordic Leadership v.  Lars K. Larsen

Lars K. Larsen

Lars K. Larsen

Partner og strategisk rådgiver, Indehaver

Jeg er uddannet ingeniør, HD i organisation og ledelse og er certificeret til JTI personlighedstest & AdaptGRP. Jeg har arbejdet på alle ledelsesniveauer og har i en lang årrække arbejdet med rådgivning af bestyrelser, direktioner og mellemledere i en række virksomheder. Min passion er at opnå succes for virksomheder, så organisationen får udfyldt potentialet og opnår succes. Jeg har indsigt i de nyeste ledelsesred-skaber og værktøjer til forretningsudvikling. Endvidere har jeg “hands on” erfaring fra bestyrelsesarbejde, strategiimplementering og eksekveringsforløb, også operationelt.

Jeg er specialiseret i at hjælpe små og mellem-store virksomheder i deres strategiske udvikling og forbedring inden for produktivitet og ledelse.

Tlf.: +45 22 28 46 68

Mail: lkl@nordicleadership.dk