Om Nordic Leadership Konsulenterne

 

Ordene “Nordic Leadership” referer til den nordiske erkendende ledelsesstil, hvor ledelsens tilgang til ledelsesopgaven er kendetegnet ved at være anerkendende, involverende og forpligtende. Lederen giver organisationen klare rammer og lederen er delegerende og giver den enkelte medarbejder stor medbestemmelse på eget arbejde og på egen arbejdsdag. Frihed under ansvar!

Nordic leadership konsulenternes mission er at inspirere virksomhedsledere til at værdsætte god ledelse, der sikrer at medarbejderne kan yde deres bedste hver dag. Nordic leadership Konsulenterne tror på at effektivitet giver motivation og dermed er ledelsens vigtigste opgaver, at bidrage med leadership og fremme medarbejdernes arbejdsglæde. Ledelsen har naturligvis også ansvaret for, at virksomheden trives økonomisk og her er balancen mellem leadership og management afgørende.

Se under Løsninger i menuen, hvor mange og fleksible løsninger vi stiller til rådighed. Se endvidere meget gerne den korte beskrivelse af vores konsulenter, der står parat til at hjælpe.

Med Venlig hilsen,

Griffins v.  Lars K. Larsen