[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Tekst”]

Personlig sparring

 

Ind i mellem kan opgaven som ejer eller leder i en virksomhed være lidt ensomt. Man kan som leder have behov for en fortrolig sparringpartner der kender problemerne og løsningerne.

Vi har gennem vores mange virksomhedsforløb mødt mange ledere, som ind i mellem kan være rådvilde og frustrerede over at sidde alene med problemer og beslutninger.  De har meget glæde af vores sparring og har fået en anden indsigt i problemerne, deres egen rolle og ikke mindst løsninger, som har givet eksekvering. Konsulenten har den fordel at kunne se problemstillingerne i et klarere lys og kan bedre vejlede om, at træffe de rationelle nødvendige beslutninger.

Nordic Leadership Konsulenterne sammensætter fra tid til anden netværk, som netop består af ledere og specialister, der savner sparring med andre i lignende situation med stor succes. De emner der drøftes er vidt forskellige og alle byder ind med netop det, der lægger dem på hjertet.

Alt foregår i fortrolighed og med gensidig respekt.

Så sidder du også med problemerne tæt inde på livet og mangler sparring, så kontakt mig for en uforpligtende samtale.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]