SMV:Digital

Har du og din virksomhed ambitioner om at styrke virksomhedens vækst og konkurrenceevne gennem digitalisering? SMV:Digital er sat i verden for at hjælpe dig og din virksomhed med at realisere dine digitale ambitioner.

Programmet er landsdækkende og der kan søges et par gange om året, typisk for- og efterår. Nordic Leadership er blandt de godkendte konsulenter, så du er garanteret at møde kompetente konsulenter.

Programmet er inddelt i to hovedområder:

Digital om stilling – her kan du søge om konsulentbistand på 100.000 kr. eller 25.000 kr.

Der er flere muligheder for konsulentforløb:

Potentialeafklaringsforløb og Implementeringforløb, er begge forløb under generelt udvikling af SMV virksomheder og mulighederne her er mange og vi har gode og  brede rammer for at sammensætte et fantastisk forløb. Begge er på 100.000 og er fuldt finansieret. Der er ligeledes et mindre på 25.000,- som er 100% finansieret.

E-handel er et forløb der kombinerer et generelt seminar sammen med andre virksomheder og et forløb med en konsulent, til udvikling af jeres virksomhed på E-handelsplatforme. Forløbet på hhv. 25.000 og 100.000,-

Vi hjælper jer med at søge. Det koster 6.000 eks. moms hvis du blot vil have os til at udarbejde ansøgning (off line).  Hvis I ønsker at vi skal være konsulenter på projektet for jer, så arbejder vi med “No cure No pay” modellen. Dvs. at vi udfylder ansøgningen, på nær firma-oplysninger, og I søger på dagen. Får I tilkendt projektmidlerne arbejder vi sammen. Får I den ikke tilkendt, har vi spildt tiden og det koster ikke jer noget.